Pytanie 1
Na podstawie zamieszczonego dokumentu określ na ile osób należy przygotować nakrycia stołu na śniadanie z konsumpcją w hotelowej restauracji.
Lista śniadaniowa | ||||
---|---|---|---|---|
Numer pokoju | Rodzaj pokoju | Liczba śniadań | Kraj | Uwagi |
200 | DBL | 2 | Francja | Room service |
201 | SGL | 1 | Polska | |
202 | SGL | 1 | Polska | Dieta wegetariańska |
203 | DBL | 2 | Polska | |
204 | DBL | 2 | Niemcy | |
205 | Apartament | 3 | Polska | |
206 | DBL + extra bed | 3 | Polska | |
207 | Apartament | 4 | Polska | |
208 | Apartament | 3 | Niemcy | Room service |
209 | DBL | 2 | Polska | Paczka śniadaniowa |
210 | DBL | 2 | Polska | |
211 | SGL | 1 | Polska | |
212 | TPL | 3 | Polska | Wstawka śniadaniowa |